[silindi] Normalde hep bı bı elınden tutunca yada bıyerlere tutunarak yururdu bugun ılk defa tek basına yurudu 😍
Melisyldz [silindi] masallah darisi butun bekleyen annelerin basina insallah😊🙏 emekledimi peki ve ne gbi belirtiler farkettnz çabalaması gbi
[silindi] Melisyldz amiiin ınsallah Allah herkese en kosa zamanda yasatsın :) 5 bucuk aylıktan berı emeklıyor 6 aylıktan berı sıralıyor artık 1 aydan berıde bebek arabasına tutunup oyle gıdıyordu bebek arabasıyla en sonunda yurudu :)
Melisyldz [silindi] ayy ne guzel 😊 bizde 9 ay 13 günlüğüz yurumeyi gectim emeklemiyor bile hala😂🙈 tembelmi usengecmi 😬 bakalim ne zaman hazir hissederse artik vakti gelince hersey oluyor cnku 🙄😊 yeterki saglik olsun
Alyam2018 [silindi] çok şükür yeme problemi yok her şeyden yiyiyor sadece bu ara yumurta yemek istemiyor 3 günde bir yediriyorum
babygirlandmom Oy maşallah canm benim kızımda 9 ay 5 günlük elini bırakınca 5 6 adim atıyor koltuğa falan tutunarak yürüyor sizinki nasıl di son zamanlarda elinden brakinca kendiliğinden gidermiydi
[silindi] babygirlandmom yok elını bırakınca hemen emeklıyodu canım ama bebek arabasını kendı suruyodu 1 aydır arkasına gecıp ıtekleyerek adım atıyordu koltuktan koltuga gecerken ama hemen 1 adım sonra tutunuyordu masallah prensese ❤️