BelisMelis411 Uykusuzhergeceeee evet evet tamds ek gıdaya gecıcegımız zaman ınsallah bir mama sandalyesı ve aktivite masası kapacagım 😁😁😁😁
Uykusuzhergeceeee BelisMelis411 Ben gidemeyeceğim bebeğim daha küçük ama giden birini bulursam aldıracağım bir şeyler 😍
BelisMelis411 Uykusuzhergeceeee esım sansıma 4/12 ya o erkenden gıdr yada ben yoksa benımde bırakacak kımsem yok 😁 mama sandalyesı almak ıstıtoeum 300den asagıya yok vallahii
Herneyse_00 Minkpndam mama sandalyesi aldım geçen geldigin de berbatti en ufak bi darbeyle kırıldı Allah’tan oğlum oturmuyodu o sıra bildiğiniz basit plastikti yani tavsiye etmem
Minkpndam Herneyse_00 yaa bana chicconun ki geldi yengemden deforme olmuş kullanmak istemedim o zaman onu kullanayım çok sağlam şuan 3.000 falan
Herneyse_00 BelisMelis411 evet canım daha öncede gelmişti bende ucuz die almıştım Allah korudu yavrumu gercekten Allah’tan oturmuyodu o sıra. Siz bilirsiniz ama tavsiye etmem ben
Herneyse_00 Minkpndam sağlamsa onu kullann Allah korusun bebişinizi otururken filan kırılır çünkü sağlam değil tavsiye etmem ben