Ekna Kızlar 4 ay 8 günlük bebeğim var dönmüyor diye dert etmiştim kendime iyice bugün sabah birden döndü çok mutlu oldummmmmm 🤗
Dila97 Ekna gozun aydin canimm🤗 biz 6 ay 8 gunluguz bende 4 qydan beri dert ediyodum biraktimm ansizin sabah kalklinca donmesinj bekliyorum saldim 😂
Minkpndam 4 aylık bebekten dönmeyi bekleyip dert mi ediyordunuz o zaman biz öllelim 5 ay 17 günlük hala dönmüyor hiçte dert etmiyorum abartıyorsunuz
homosapiens Ekna erken dert etmişsiniz benim yegenım 8 aylıkken döndü 😁😁 maşallah bebeğinize ne kadar kucakta değilde yerde serbest vakit gecırırse o kadar geliştiriyorlar kendılerını
Aayse32 Ekna maşallah bıdıklara ya bende hiç beklemiyordum daha dün sormuşlardı dönmedi mi daha diye nerde yan bile zor dönüyor tembel bizimki demiştim bugün utandırdı beni 🙈🙈
Aayse32 Ekna gerçekten öyle ben bişeyleri tutmaya başladığında da cok heyecanlanmıştım onun için ne kadar zor olan bişeyi başardı diye gerçekten her anlarına şahit olmak cok kıymetli bazen eşim için üzülüyorum işteyken cok şey kaçırıyor 😊🥰