Ozlmdrms Sleepy nin yeni serisinden hiç memnun değilim hemen doluyor ve kaçırıyor sleepy den başka beze geçiş yapıp memnun olan yazabilir mi bebeğim 6 aylık
twofruits Ozlmdrms bebem natural e döndüm ben çok memnumun gece uykusuna yatarken takıyorum 7 de sabah 7 de değiştiriyorum sızdırmadı hiç
sedaozan Ozlmdrms yeni serisi bizde inanılmaz pişik yaptı 😢 bende hiç memnun kalmadım eskilerden almaya çalışıyorum
Buuseg Ozlmdrms sleepy natural in yeni serisini kullandık ama aşırı ince, hemen doluyor ve taşma yapıyor. Prima ya geçiş yaptım 2 gündür prima kullanıyoruz bakalım
Tubacnr0 Ozlmdrms seleppy yeni serisi inanılmaz dandik o kadar paraya böle çakallık yapıp malzemeyi dandiklestirmeleri günümüzün ironisi gerçekten
twofruits Ozlmdrms sleepy külot bez aldım indirimde diye kaka yaptığında direk sızdırıyor hiç sevmedim gündüz külot bez gece bebem natural kullanıyorum bitene kadar böyle devam edeceğim mecbur fiyatları çok arttı bu fiyata bu kadar kötü olması ayrı saçmalık zaten
Buuseg Ozlmdrms bende öyle sanıyordum ama geçen gün alıcaktım bir yorumlarına bakayım dedim herkesin aynıymış. Gece taşmasını da geçtim gündüz de taşıyordu 3 4 saatte
Tubacnr0 Ozlmdrms kesinlikle nasıl bitirdim bilmiyorum çok kısa sürede degistiriyordum çünkü taşıyordu
Azizinannesi2 Ozlmdrms hangi serisi acaba 🤷🏼♀️ bende sleepy kullanıyordum da eşim yanlış almış extra diye buda çok çabuk doluyor