Minnakkayram Sezeryandan sonra karın acınız ne zamn gectı acıdan yataktan kalkamıyorum bugun 5. Günüm. Bazen ısyan edesım gelıyor 😔
Zlm Minnakkayram dikiş kısmındaki açıdan bahsediyosaniz bir hafta gibiydi ama benim zaten sadece yatıp kalkarken ağrım olmuştu ben çok yurudum canım acisada yürüdüm aciyo diyip oturmadım bence yürümek çabuk toparlıyor tanı bide vücutla alakalı
Fusunf Minnakkayram canım benim ilk gün agrım oldu sonra hafif şekilde yatarken kalkarken sızı oldu oda geçti 3.günü yürü evin içinde sürekli yatma
sedaozan Minnakkayram ağrınız var diye yüremezseniz ne yazık ki geçmez yürüdükçe ağrılarınız azalacak biraz zorlayın kendinizi geçmiş olsun
Azraada58 Minnakkayram daha yenisin kuzum ama sakın ben yapamam edemem deme eger cesaretlenip ayaga kalkmazsan bebegine bakmazsan piskolojik olarak hala agrı hissedersin tamamen düzelmen desteksiz yataktan kalkman 10 günü bulur canım
Alazgizem Minnakkayram 10 gune kdr toparlanirsin canim mrk etme tabi tam toparlanma olmuyor agrin diniyor .. normal seyler korkma😍
meraklibiranne Minnakkayram Bu kişiden kişiye değişiyor kişinin vücut yapısına göre ben dördüncü gün ev süpürüp silmiştim yani ertesi gün geçmişti benim
Minnakkayram Çok saolun kızlar ınsan sadece kendınde bar sanıp korktugu ıcın bu sekılde düşünüyor sanırım tavsıyelrınızı dnlıcem 😊