Aysimaseher1 kizlar evim sicak oyle soguk degill bebegimin yanagi ve kulaagi soguk sureklii üşüyormudur acaba
catgirlmoms Aysimaseher1 Doktorumuz boynunun altı ve ense kısmından üşüyüp üşümediğini anlarsın derdi . Birkaç ay ayakları ve elleri ısınmıyor .
limonlukarpuzzz Aysimaseher1 kaç aylik canim bebeğin ? Geceleri bebek icin ideal sicaklik 18-22 derece olmasi sirti ve ensesi sicaksa üşümüyordur merak etme..
Rules Aysimaseher1 bebeklerin el ayakları diğer uzuvlarının soğuk olması normaldir. Sırtına ve göğsüne baktığınızda sıcaksa üşümüyordur soğuksa üşüyordur.
Yusuf53 Aysimaseher1 sırtı sicaksa usumuyordur canım.. sırtından belli olurmuş. Ama başına şapkasını koy bebek baştan usutmemeli
Yusuf53 Aysimaseher1 yani evin sıcaksa terliyorsa takma anlarsın onu 🤷 ama baş soğuk çeker derler dikkat edersin yine
limonlukarpuzzz Aysimaseher1 bebekler kolay kolay usumuyor canim bebekleri sicaga soguga alistoran bizleriz.. Ben kizimi hiç kalin giydirmedim sarip sarmalamadim sonuç sicak sevmiyor 🤦ensesi sirti sicaksa sorun yok
FtmAlprsln1- Aysimaseher1 Daha küçük bende hiç şapka takamadım terliyorsa takmayın bence ama bakın sırtı göğsü soğuksa üşüyordur benim bebeğimde aynı yüzü soğuk ama kendi sıcak ☺️
Babyfacee Aysimaseher1 yanaklar ve ellerden anlaşılmaz canım. En iyi Boyun ve enseden anlarsın ki bebekler kolay kolay üşümez onlar bizim gibi değil. (Sağlıkçıyım)
mehmel54 Aysimaseher1 doktorlar genelde ensesi karnı ve boyun kısmı sıcaksa üşümüyordur derler elleri ayakları yüzünün soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmez demişti doktorum
MinikMirac Aysimaseher1 göğüs soğuk değilse sorun yok. Eller ayaklar ve burun hep soğuk olur korkma demişti doktorumuz🌺