nihan_arslan merhaba sevgili anneler böyle başına bir şey gelmiş olan var mı varsa nasıl bir tedavi yolu izlediniz. çok üzüldüm yeni farkettik. yardımcı olursanız çok sevinirim. doğal kürlerde olabilir.
Dilaraata nihan_arslan merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bu konuda hiç bir fikrim yok ilk defa duyuyorum saç kıran nedir?
Prensimmm52 nihan_arslan sarımsak sür her gün düzenli bir hafta 10 güne çıkmaya başlar benim kardeşiminde küçükken olmuştu berberde tıraş olan birinde varsa güzel temizlenmediyse makas makine neyse öyle geçermiş annem her gün sarımsağı ikiye böler sürerdi 1 hafta 10 günde çıktı ilerlemeden önlemini alın sonra çok yayılıyor
Emir123ali nihan_arslan Prensimmm52 bu arkadaşın dediklerini uygulayın küçükken bendede olmuş annem anlatırdı her gün sarımsak sürerek geçirmiş
amaaannbeesende nihan_arslan merhaba geçti mi acaba bebeğiniz saç kıranı bende de var hemde büyük çok üzülüyorum
Tugcedgn nihan_arslan merhaba benim oğlumda da 3.5 yaş böyle bi durum oldu doktor mantara bağlı oluyor dedi sizin tekrarladımı sonrasında