iyikianneyim61 Nsabckk 1.5aylikken süt alerjisi vardı ama doktorumuz saolsun pek onemsememisti. Ozamanlar yüzü isilik gibi kipkirmiziydi kakası mukusluydu gürültülü kaka yapıyordu meme reddi ve en sonunda kakasinda kan görünce 4.5 aylıkken alerji testi yaptırdık bende süt ve süt ürünleri komple kesmiştim diyet yapmistim
Abcdef Nsabckk yüzde kızarıklık, bağırsaklarda hareketlilik, gürültülü mukuslu kaka, rahat emememe, en belirgin özelliği de kakada kan
Nsabckk iyikianneyim61 biz şuan antibiyotik kullanıyoruz enfeksiyon var. Ama ben alerjiden şüpheleniyorum çünkü 2 gün mama verdim çok rahattı bugğn süt verdimi yine huzursuz uykuya dalamıyo ve kakası değişi içinde beyaz beyaz şeyler var asla uykuya dalamıyo asla sanki bi yeri ağrıyo sizde de böyle şeyler varmıydı
Nsabckk Abcdef kan görmedim ama kakasında beyaz beyaz pütürlü şeyler var ve asla uykuya dalamıyo. Huzursuz anlayamadım
iyikianneyim61 Nsabckk kaç aylık bebeğiniz ek gıda zamanı ise ondan olablir kakasinda belki biseyi sindirememistir. Alerji belirtilerinde genelde yüzde kızarıklık mukuslu kaka gbi şeyler oluyor ama öyle biyeri ağrıyor gbi olmuyodu kızım kendiniz emziriyorsanız deneme yanılma yoluyla da anlayablirsinis ben çikolata yediğimde kızımı emsiriyodum hemen yüzü kizariyodu kakası hemen mukuskuya donuyodu
Abcdef Nsabckk yanlış yönlendirmek istemem ama bizde de ara ara beyazlıklar oluyordu doktora sorduğumda anne sütü kaynaklı sindirilmeyenler demişti sıkıntılı bişey değilmiş ama sizinki aynı mıdır onu bilemem