Mihribann94 Tam 3 aylık olduğumuz gün yapıldı ilk dozu biraz pahalı bir aşı maalesef devlet karşılamıyor🙄
patiseverr_ MomQueen 4. Ay asısıyla beraber yaptırdım ılk dozu gecen hafta pazartesı . Maddiyattan alamamıştım öncesinde
Mihribann94 ankaku 495 verdim 4 eczane gezdim herkes aynı fiyatı söyledi 2021 fiyatı 378 miş yeni fiyatı 495
Maviii30 Mihribann94 aaa ben ikisini de 2022 de yaptırdım ilk dozu ocakta yaptırdım 270₺ ikinci dozu martta yaptırdım 350₺ Baya fark var sizinkiyle neden öyle acaba orda
Mihribann94 Maviii30 valla hiç bir bilgim yok bayada araştırdım burda her eczanede aynı fiyatı verdi açıkcası oğlumdan değerli değil verdim gitti daha 2ci dozumuz var 😅
Maviii30 Mihribann94 tabii ki onlardan değerli değil bizim sırada menenjit var onun her bir dozu 700 küsür dedi sekreter ama yeter ki yavrularımıza bişe olmasın 🙏🏻 Hangi şehirdesiniz bu arada
Mihribann94 Maviii30 İstanbuldayım öyle tabiki canları sağolsun yinede bir ayda o parayı veremeyen aileler var o yavrulara için devlet kaeşılamalı aşıyı rota aşısı diğer adıyla zehirli ihsal bebekler için tehlikeli bir hastalık
Mihribann94 ankaku valla gezdiğim bütün eczaneler bu fiyatı verdi 2021 fiyatının 378 olduğunu yeni fiyatının 495 olduğunu söylediler
Muhasebeciana MomQueen 2 ve 3.cu aylarda oluyor ilk dozu 2.ci ay da olursaniz ikinci dozu 4.cu ayda oluyor. İlk dozu 3.cu ayda yaptirirsaniz ikinci dozu 5.ci ayda oluyor ama en gec 3 ay 15 gunlukken yapilabiliyor
Asya288 Bende 3. Ve 5 ayda yaptrdım martta zamlanmış 495 TL olmuştu hatta sordum ilki 320 TL di diye maalesef zam gelmiş herşeye geldiği gibi