Güzel anneler umarım işe yarar yazacaklarım. Ben galiba 3 yaşına kadar emzireceğim diye geziyordum o kadar bağımlıydı. Önce gündüzleri emzirme sayısını azaltarak başladım. Bu süreç memeyide hazırlıyor çünkü süt salınımı azalıyor. 4 ten 3 e 2 ye derken gündüzü bıraktım sadece gece uykusuna geçerken verdim bir süre. Gündüz istediğinde de oyunla vs ilgisini dağıttım ve göysü kapalı kıyafetler giydim durduk yere karpuzkabugu düşmüyor. Sonra yavaş yavaş gece 3 kalkıyordu genelde ilk kalkmada su vermeye başladım tabi defalarca başarısız oldum çok ısrar ederse verdim. Konuştum anlattım hikayeler ile pekiştirdim. Bak artık sen büyüdün memeler artık yoruluyor uyumaları ve güç toplaması lazım sabah emelim felan. Bu süreçte sütüm baya azaldı artık hazırm. Vee ilk sefer gündüzü geçtik gece hunharca ağladı ve başarısız oldum, eşimi deveye sokmaya çalışsamda bana alışkın oldugu için daha fazla ağladı. Toplamda 3 kez başaramadım ve sonunda covite yakalandım ve karantina sürecimde eşim herşeyi ile ilgilendi ve maceramız sona erdi. Karantinam bitince yine istedi ama artık memelerin hasta olduğunu ve süt olmadığını söyledim. Çok bakmak istediği için göğüs pedi koydum ve bak memeler hasta olmuş artık dedim ve 10-15 gün sonra sormayı da tamamen kesti. 1,5 ay oldu ve istediği zmaan memeleri sevip öpmesine izin veriyorum. Ben memeleri çok seviyorum diyip öpüp hayatına devam ediyor. Bizde böyle oldu. Ben mastit geçirdiğim için ani bırakmadım. Kimseye de önermem mastit çok zor bir şey. Konuşarak anlatarak ve tabi ki dış bir destek ile daha kolay. Saglıkla bıraksınlar inşallah