Deniz32 Bebeğim henüz yeni 2 aylık oldu son bir haftadır kakasında bazen çok yoğun şekilde şeffaf sümüksülükler oluyor henüz kakasında hiç kan görmedim ama bu sümüksülüklerde alerji belirtisi mi sizce
Glsn7581 Lina06 tabii bebeğimiz sindiremiyomus.laktaz içeren besinleri .ben ilk zamlanler kek rulo pasta nasıl yerdim .
Evli_Mutlu_Bebelii Mukus bazen protein eksikliğinden de oluyor protein ağırlıklı beslenmeye çalışın ama yinede gözlemleyin bizde mukus dolayısıyla alerjiden şüphelendik ve doğru çıktı
Deniz32 busrak55 kusması deri döküntüsü yok ama hırıltılı nefes alıyor bazen babasıyla dikkatimizi çekiyordu hatta alerjik belirtisi olabilir mi buda
Glsn7581 Lina06 onun yerine fındık,fıstık ceviz yeseniz onlar da ikinci kalite protein.beyaz leblebi de.sut kalitesi artar bebeğiniz kilo alır(kilosu nasıl bilmiyorum ama)
Lina06 Glsn7581 çok doğru söylüyorsun hamilelikte o kadar yedim ki tiksindim 😂 2800 doğdu kızım şuan 4400 bence iyi herkese göre zayıf tabi 😂anne sütü alıyor sadece
Glsn7581 Lina06 kilosu normal maasallah çok iyi kapatmış arayı 🌺insanlara bakmayın benimkine de tombul diyorlar presentil tablosu normal halbuki
Glsn7581 Lina06 kaç aylık bilmiyorum ama süt kalitesini artirirsaniz daha da alır. 6.aya kadar güzel kilo alsın ek gıda döneminde zayifliyorlarmis
Tugceonrdml_ Deniz32 mukusda alerji belirtisi ama tek basına alerjisi vardır diyemeyiz takip edin hasta olursada mukuslu kaka yapar annesi ama biraz daha temkinli davranıp tskip etmek en doğrusu huzursuzluk gürültülü kaka mukus döküntü hırıltı vs