Zynp35 Sedayun13 masallah masallah kiz yazmayaydin nazar deger Allahim korusun. Cok güzel ve cok yorucu dönemler
Glsn7581 Sedayun13 maşallah sübhanallah 🤗 gözünüz aydın olsun Allah nazardan korusun.az düşmeli yürüyüşler olsun annesi.bizim de akrabanın oğlu öyle emekleden yürümüştü
minikbirsuperisii00 Maşallah maşallah nazar değmesin kız benimde kız 8 aylık bir iki adım atıyor tutunup kalkıyor inşallah bir aya yürür 😁 şimdinin bebeleri hızlı anam
Sedayun13 minikbirsuperisii00 ben denge hareketleri yatırıyordum hep tek basına ayakta duruyordu bugünde yürüdü 7 adım atıyor kendini yere atıyor sonra 😍
Sedayun13 Hep bu kız yürümez biraz minyon bi kızım var emeklemiyordu sürünüyordu annem hep diyordu bu kız yürümez ama iste bi evde kaç gündür tek elini tutarak yürütüyordum bugünde babasıyla aramıza aldık pitir pitir yürüdü 😇
Bianne_biogul Sedayun13 ay masallah canm benim oğlum 8 bcuk aylık ama dha yeni yeni emeklemeye bsldi sürünüyo kısa bı sure ve ağlamaya başlıyo😂
Sedayun13 Bianne_biogul her bebeğin gelişimi farklıdır bence ya sizinkide sizi şaşırta bilir dikkat edin ben hiç beklemezdim kızımdan 😍😂