zeyneppdeva kuru dutla sütü artan kimdiii 🤷♀️bilen varsa yardimci olabilir mi dut aldim ama postu bulamadigim icin nasil yapilcagini bilemedim suan kizlar 🤭😁
Yabe zeyneppdeva 5 yemek kaşığı dutu 2.5 su bardagi suda 10 dakika kaynat iç canim ben cok faydasını gördüm 😊
[silindi] zeyneppdeva kuru dut yada yaş aslında farketmiyor. Kuru dutsa kaynatıp tüketin hem suyunu hem dutu. Aslında dut pekmezini sulandırıp içmekte çok işe yarıyor. Nerden baksanız hepsi aynı kapıya çıkıyor zaten. İncir de aynı oranda etkili onuda tüketebilirsiniz
Mervenural zeyneppdeva kuru dut ve kuru kayısı epey bi suyun icine ikisinden 1 er avuç at iyice yika sonra cok su koy cunku ikisi de suyu ceker kaynat 3 dakika dutlar yumusayinca kapat icerisine biraz sekerde koy çünkü kuru kuru icmek guzel olmuyor. Hem inanilmaz lezzetli hem bagirsaklari calistiriyor hem bebege süt yapiyor Hoşaf diyarina hosgeldin 4 aydir belki 50 tencere yaptim😂
Eminer Vala tarifini verenden Allah razi olsun bende faydasini gördüm bebegim 42 günlük okdar cok emiyorduk artik göğüslerim yumusacik olmuştu açıyordu sanki damarlarımı çekiyordu süt zorla geliyordu simdi ise dolu dolu oluyo
Lavanta35_ Eminer okadar çok sevindimki faydam dokunmuş ne mutlu bana mutlu anne demek mutlu bebek demek ♥️ rabbim cümlemizden rağzı olsun sütünle kal güzel anne ♥️
Svscgdm Bu tarif sadece sagılan gögüslerede etki eder mi acaba. Emme olayı farklı bi olay ya bebeklerim emmiyo sagıyorum oda cok az iki bebek ikiside.emmiyo 🙁🙁
AcemiAnneee Lavanta35_ Canım öncelikle Allah razı olun böyle faydalı bir şey paylaştığın için. Ben şuan başladım ilk günüm içiyorum ama havalar malum sıcak bunu yapıp dolapta bekletip içebilir miyiz acaba öyle tükettin mi sen hiç ? 🤷🏽♀️
Lavanta35_ Asafeymeninannesi hiç bilmiyorumki ben kuru dut diye öğrendim hep öyle yaptım o şekildede paylaştım ama dut her türlü süt yapıyor bence ♥️
Defnekusunannesi Lavanta35_ bende yapıyorum burda gördüm sanırım siz 2bucuk bardağa 7 kaşık 10 dk kısık ateşte süper ya hemen farketti Allah razı olsun 🤗
Esrasahin Lavanta35_ sadece suyunu içşek olmuyor mu ya 😂 ben taneleri bir kaç tane tek yiyebiliyorum midem almıyor