Ruv Kızlar kafayı yiyorum aşıdan sonra kaka yapamaz oldu 1 aydır kendi çıkaramıyor ama artık benim takatim kalmadı sabaha kadar ağlıyor herşeyi denedim ayakta sallanarak dalıyor bir de ne yapmam lazım akıl vern cıldırcm artık
Baharrobin12 Ruv bacım ben hep bu yöntemle yaptım iki çocuğumda zeytinyağı iki çay kaşığı veriyorum çıkmasa poposunu açıyorum dikkatli bir şekilde pıposuna zeytinyağı birşeye koy kulak çubuğu ile poposuna koyup çıkar 5,10 defa tekrarla bunu
Merveovunc-1 Ruv zeytinyağ ver normaldede vermem gerekiyor zaten normalden biraz daha fazla ver ek gıda kabızlığı boyle oluyor duşcasoft vermişti bize doktor ama siz yinede doktorunuza sormadan kullanmayın.zeytinyağını fazlalaştırın
Glsn7581 Baharrobin12 bebeğe uyaran vermek doğru değil maalesef burada okuyup yapmıştım.makat çatlağına sebep olabiliyor hatta cinsiyet karmaşasına.makat çatlağı olunca da bebekler bu sefer korkudan yapamıyor kısır döngüye giriyor
sumeyye53 Ruv benim kızımda kendi yapmamaya başlamıştı meğer makat çatlağı olmuş kabızlıktan dolayı 2 ay ilaç kullandı fitil ve krem öyle düzeldi yine kabız inşallah tekrarlamaz hemen çocuk cerrahisine gidin bence çocuk canı acıduğından yapamıyor kızımda çatlak düzeldikçe kendi yapmaya başladı
Berilsmommm Her hangi bi sorun yoksa kesinlikle bal kabağı içine kaysı püre yapıp verin koyu olursa biraz su katın birde zeytinyağ tabi ayalarıyla bisiklet hareketi karnına dairesel masaj banyo
Slm1122 Ruv nbl drop probiyotik öneririm mavi kutu canım bize iyi gelmişti trendyoldan yorumlarına bakarak aldım ordada çoğunluk memnundu tabi herkese aynı etkiyi yapmaz ama denemekte farda var geçmiş olsun