HerseyimizAren Kizlar 2. Defa oldu bu. Gazı vardi çıkarayım derken ağladı kendini sıktı sonra sustu kendini sıktı nefesi kesildi sesi kesildi çenesi top sakal olur ya o şekilde de morardı sırtına vurdu eşim 2 parmağı ile dilini çekti yine oldu birz daralması sürdü cok kötüyüm cok agladim ne olur bilen tecrübesi olan bisi desin. P.tesi doktora gidecez
Merveovunc-1 HerseyimizAren ağlarken de dili geriye gidiyo ya belki oyle de olmuş olabilir geçmiş olsun. Doktora gidin nolur nolmaz
Miniailemm HerseyimizAren bebeğini gece gündüz hep yan yatır bazı bebeklerde oluyor gaz içinde kimyon demle iç mutlaka hem sana hem bebeğe çok iyi gelir. Birde doktora soracaklarını mutlaka not al dil kaçınca nasıl çıkarırız diye sor çünkü yanlışlıkla daha da geri itebilirsiniz belki başka bir yöntem söyler size. Allah şifa versin inşallah
deniz-95 HerseyimizAren yani o kadar küçük bebeğin dil kası o kadar kuvvetli midir bilemiyorum da fazla kustuğu için de tıkanmış olabilir.
HerseyimizAren Missfistik malesef bugun köye ailemize geldik burda oldu😔 çocuk doktorumuz var daha önce de olmuştu kalbini dinledi bisey yok dedi sukur ama bu sefer neden oldu ya
deniz-95 HerseyimizAren tamam sustu demişsiniz sustu anladım🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bilemedim. Umarım ciddi bir şey değildir. Geçmiş olsun🙏
MesNes HerseyimizAren ya benim bebeğimde nefessiz kalırdı ağlarken ama dili falan hiç bakmadık doktor yüzüne üfleyip poposuna vurun demişti toparlıyordu öyle yapınca ama dil kaçması hiç duymadım da yaşamadım da
MesNes HerseyimizAren çok korkup çok ağladığında oluyordu 6ncı aydan sonra geçti nefessiz kalıyor önce kızarıp sonra morarıyordu
HerseyimizAren MesNes siz doktora gittiniz mı kalp doktoruna gidin diyorlar 🙏 sesi de kesilip kendini sıkıyor muydu
MesNes HerseyimizAren evet ağlama sesi hiç duyulmuyordu bu süreçte ama yüzüne üfleyince toparlıyordu. doktorumuz demir eksikliği sebep olabiliyor diye 4,5 ayda başlattı demir takviyesine zamanla azaldı zaten çok uykusuz olunca ve uyuyamayınca da yapıyorlar