Seyyid_Ali_2021 ahlasla evet Gümüşhane Bayburt Erzurum aynı şive yi konuşuyorlar çok da seviyorum. “Erzurum”
Peri_sshh Badehandeyldz değişik pilav dediğiniz neler mesela 😃 ay lütfen fikir verin aynı sizin eşiniz gibi eşim var pilav hastaları
Badehandeyldz Peri_sshh mercimekli bulgur pilavı, sebzeli bulgur pilavı, nohutlu pirinç pilavı, şehriyeli pirinç veya bulgur pilavı, havuçlu pilav, bezelyeli pilav, Mısırlı pilav ( son saydıklarım pirinç ile oluyor genelde çocuklara yaparım) ve tavuklu pilav 😂😂
Tatlican Deniz773 Bazen firinda patatesve kofteyi tepsiye koyup uzerine salcali baharatli sos .bazende sade patatesi sogan kavurup tencerede sulu yemek olarak.
Badehandeyldz Tatlican herşeyi yemeyen aileye günde kaç çeşit yemek yaptıgımı sayamıyorum mecbur kalıyorum yapmaya canım☺️
Badehandeyldz Tatlican evet en basit şeyleri yemezler. Mesela makarna, çorba ağzına sürmez ailede kimse. Normal serpme kahvaltı sevmezler onun yerine börek pankek ne bilim uğraştıran ne varsa isterler🤣🤣
Beyza_momss Tatlican hemde nasıl ya. Ben kendime sulu yemek yapıyorum eşime kahvaltılık yada onlardan ay bunaliyorum çoğu zaman ya