Gulcanyvz Kızlar uyku düzenleri nasıl kaç saat uyuyorlar geceleri toplam birde gündüz uykuları kaç saat gece uyanma sıklıkları ne durumda ben nerde hata yapıyorum merak ettim sizlerede sormak istedim
Alpingo Gulcanyvz oğlum 20 aylık aksam 9-10 arası uyuyor gündüz 7 de kalkar öğlen 11.30 12 gibi uyur max 2 saat,gece bi kez kalkar ya 3 de ya 4 de pış pış yaparımm bazen 1 saat uyutmaya calısırım bazen hemen uyur..şansa yani:) sizinki nasıl??
Babybloom Gulcanyvz 19 ayın içindeyiz. Akşam 8buçukta yatıp sabah 7buçukta uyanıyor. Gece bir kez mama için uyanıyor. Gündüz de tek uyku yapıyor 11-2 arası.
elifcikkk 20 aylığız biz de akşam 8 de yatar sabah 6 ya da 7 de kalkar. Gündüz 12 de uyur 2 de kalkar. Geceleri ise fix 2 kez mamaya kalkar.
Farahzeynep 19 aylık, akşam 19.30-20.00 gibi uyur, sabah 7-8 gibi uyanır. Gece çok nadir uyanıyor. Ablası da 3 yaşında, o da aynı şekilde. ☺️
Gulcanyvz Valla kızlar maşallah benim kız 10-10.30 da uyur sabahta 8 -8.30 da ayakta öğlen uykusu da 1 saat bazen 1,5 saat gecede bazen 1-2 kere uyanır bazende 4-5 kere uyanır aşırı yorulmaya başladım napcam bilmiyorum birde 36 haftalık hamileyim sanırım ağırlaştım ondan gözüme batıyor bu durum ama çok Yorgunum