babyandmom1 Anlamsız sesler çıkarmakta babıldama oluyor mu? Yoksa sadece dede baba mama gibi kelimeler midir babıldamak?
SetenayCo babyandmom1 merhaba, babıldama tabiri m, v, b, h hecelerini söyleme şeklinde başlar. Tek de söyleyebilir aynı heceyi birkaç kere tekrar da edebilir. Sevgiler 🥰
Aklimdasin babyandmom1 9 ay 10 günlük oglum bu ara cok değişik seyler söylüyor. Normalde anne baba abi gel ver dede dütdüt hadi allah kalk cici soyleyebılıyor. bikac gündür kelimeleri birleştiriyor hadi gel diyor mesela ve bilmedigim baska seyler soyluyor. Konusma cabasınamı giriyorlar anlamadim
babyandmom1 SetenayCo anladım teşekkür ederim ben merak ettim 10 aylık kızım daha önce dede baba gel dedi ama bu ara hep böyle konuşur gibi anlamsız sesler çıkarıyor
SetenayCo babyandmom1 yeni kelimeler çıkarmak için çalışmalar yapıyordur annesi. Bolca destekleyin, erken konuşacak belli ki, maşallah diyelim 🥰
OmerNevra Aklimdasin masallah 🤭 benimde oğlum 9 ay 9 günlük ama bilinçli olarak söylemiyor memme diyor ama meme istediğinde degil dede baba gibi şeyleri tesadüfü söylüyor ağlarken anneee diyor ama ben bana öyle geliyor sanıyorum 🙈🙈