cikolatahurma 5 ay 15 günlükken başladık tadımlara hiç kabız olmamıştı şuan 6 ay 4 günlüğüz yaklaşık 4 gündür kabız ne verdiysem yok yapmadı üzerinde bi huysuzluk var aşıdan mı dişten mi kabız olduğundan mı ne önerirsiniz 😔
Deletedmom_21 cikolatahurma kuru kayisi hosaf yap suyunu icir kuru kayisi da pure sekline getir onu da yedir hangi yiyecrk kabizlik yapıyorsa bir sure vermeyin yoğurta iyi gelir alerjisi yoksa
rua_da_senhora_das_verdades cikolatahurma Ek gıdayı bırakıp bol bol emzirin. O dönemlerde öyle yapıyordum.
Ayse12-- cikolatahurma Biz de öyleydik 3 haftaya yakın sürdü. Bazen 4 günde bazen 6 günde yaptığı oldu evde aklınıza gelebilecek herşeyi denedim ama sonra kendiliğinden düzene girdi. Şeyi deneyebilirsiniz tabi vermek isterseniz.Bu kavanoz püreleri varya bizde erik ve kaysı işe yaradı.
Ayse12-- cikolatahurma Birde ara verin ek gıdaya düzene girene kadar ben sadece su ve kayısı suyu böyle şeyler verdim. Katı hiç birşey vermedim. Dediğim püreler dışında
cikolatahurma Deletedmom_21 ya dün gün kurusu haşladım blendirden geçirip suyuyla verdim yok yine yapmadı bugünde verdim. Kaç güne kadar yapmaması anormal?
milenaa Sebzeler ve yumurtaya zeytinyağı, meyveler hindistan cevizi yağı katıyorum ben mutlaka. Hiç kabız olmadı bu şekilde. Demir ilacı ne kullanıyorsunuz, o da yapabilir.
cikolatahurma milenaa demir ilacı bizde ishal yaptığı için sadece bi hafta kullanıp bıraktık Teşekkür ederim cevap için❤️
Drkn cikolatahurma fazla gelmez bütün yemeklerine zeytin yağı katin ben bebeğim doğduğundan beri günde 2 3 kere zeytinyağı iciriyorum suan 8 aylik olmak uzere doktorumuz önermişti hicbir sıkıntı olmaz ama yemeklerinede zeytinyağı koyun mutlaka
cikolatahurma Ayse12-- tamam çok sağolun denerim Bende normalde yumurta veriyodum kestim kayısı falan verdim dünden bu yana umarım etki eder
Ayse12-- cikolatahurma inşallah düzene girer bir an önce küçük melek 🙏 Masaj da deneyin banyo yaptırırken küvetine vs ney de yıkıyorsanız suyun içerisn de masaj yapın karnına aklıma gelenler bunlar vallahi.