bencorapkadiniyim Deletedmom00881 kocası birlikte bırakmış yurda birde tesadüfen dio ztn coşkun yazik saf birine benziyor ne diyeceğini bilmiyor
Deletedmom00881 bencorapkadiniyim 🤣🤣benle kaynanam çıksak bize şunu yapın demelerine gerek kalmaz izlenme rekoru kırarız 🤣🤣🤣
bencorapkadiniyim Deletedmom00881 ay valla 😁bende Kayınvalidem le birbirimizi gerçekten yeriz bizi alsın 😂
bencorapkadiniyim Alaranaz bence bu kararu kocası birlikte vermiş ve yanındaki adamin eski karısı kuma olarak gitmiş dio
bencorapkadiniyim Deletedmom00881 coşkun beyin demek geliri var cici babasından 😁 şöyle oğlum sana şiddet uyguladuysa essek kadar sin seni dovecekleri hali yok
Deletedmom00881 bencorapkadiniyim ben yemek yapıp bilezikleri alırım kaynanamda entrika çok zaten direk onu filmlerde oynatırlar bir sürü teklif gelir🤣🤣
Deletedmom00881 bencorapkadiniyim babası dedi ya coşkuna git ne alırsan al listeyi yolla diyom değil mi coşkun diyor coşkun da sanki öyle bişey olmuşmuydu acep der gibi bakıyor sonra he he öyle oldi diyor🤣🤣
Deletedmom00881 bencorapkadiniyim yok kız kaynanam beni rezil kelpaze eder orda bilezik alacayık diye 70 milyonun dilinde murdar oluruz🤣
Dilaylaa Benim kanalda arkadaşım var kurgu değilde Esra Erol olayları aşırı uzatıyor büyütüyor işte şov haline getiriyor. Ama Müge anlıdaki herşey gerçek hatta ekranda konuşmadıkları şeyler oluyor bazı olaylarda.
bencorapkadiniyim Dilaylaa ewt konuları çok uzatıyor mesela fatma olayın yine gündem getirdi yasin ve fatma olayi 2 hafta oldu halen ordalar biktim artık yasin ve fatma görmek ten