Puffy Kızlar bana memnun kaldığınız bebek arabalarını önerir misiniz acaba? Gidipte aşırı pahalı bişey önermezsiniz herhalde canlarım benim 😂 liste yapcam tek tek bakcam alıcam inş 😅 şimdiden teşekkürler 🥰
Merryyy Puffy tripper Venüs kabin boy bebek arabası aldım bu 3. Arabamız aşırı memnunum alacaksan kesinlikle kabin tipi almalısın canım 👍🏻
elaninannesiii Puffy Chicco miniimo kullanıyoruz çok memnunuz 6kg ağırlığı tek elle kapanıp açılıyor tam yatıyor
Hilal-95 Puffy tam dicektim 🤣🤣 bnm trvel sistem anam kocaman sankı tır sürüyorum 🤣🤣🤣🤭 ama çok rahat sürmesi felan kolay rahat kaldırımlarda kolay oluyor🤣
Merryyy Puffy tek kötü yanı kabinlerin ön puseti kısmı sabit dönmüyor ama onun dışında gayet kullanışlı kapandığında küçük yer kaplıyor travel baston kabin 3 ünü denedim 4. Katta oturuyorum birde asansör yok tek başıma indirip çıkartıyorum 😂
azra1616 Canım ben aldım acemilik alırken bi güneşlik kısmı uzun olsun ona bi de öne arkaya dönüyor ,çevriliyor mu işte neyse o sistem yokmuş onlara dikkat et almadan önce