Bugleminannesii Kızlar doğumdan sonra ter kokmaya başladım öyle böyle değil ama banyodan çıkıyorm ter kokuyorum napicam ya
Babyfacee Bugleminannesii ay aynı ben. Gece yorganla üşüyen ben doğumdan sonra ter içinde kalıyorum. Umarım düzene girer
Hndnzi Bugleminannesii eskisine göre daha kilolu iseniz kiloya bağlı terlemeler fazlalaşmış olabilir. Ondan kokuyor olabilirsiniz bence
Grlnl Bugleminannesii bebem 1 yaşında hala devam ediyor.🥲 artık alıştım gece yatmadan önce duş alamazsam şöyle bir alışkanlık edinlik 2-3 tane pomuk ıslayıp makyaj pamuğu hafif sabun sürüyorum siliyorum sonra dedorant tabi sabah bebeme kahvaltı yaptır altını az uyut derken eski halime dönüyorum 😂
Themamacita Bugleminannesii ben de lohusayım şuan her gece 2-3 kere üstümü değiştiriyorum terden ve aynı dediğiniz gibi duştan çıkıyorum deodorant sıkıyorum sanki hiç bunlar olmamış gibi birkaç saat sonra ter kokuyorum :(
Gizemhzl Babyfaceebuna çok katılıyorum ben normalde çok üşürdüm. doğumdan beri yanmalardayım😆. Eşim kışım kısa kolluyla gezerdi. çok şaşırırdım. Şimdi o kısamkolku giyiyor ben daraldım diye Onuda çıkarıp atletle geziyorum😂
Nazoo_00 Bende de ilk haftalarda oldu. Gece ter içinde kaldım, hic olmadığı kadar korktum. 3-4 haftaya geçiyor
fatma_erva Bugleminannesii Ay bu bennnnn😔😔 yok mu bunun bir çaresi yaa valla biktim yaz da geliyor nasıl olcak böyle anneler tavsiyeniz yok mu hiç sunu yaptım geçti diyennn
Omero21 Birprensesannesiii3850 geçmiyor bence koltukaltı botoksu yaptıracağım ben bu yazı bari biraz rahat geçireyim