Tubacnr0 Merhaba anneler tarif bakıyorum ama hep aynı tarz neler veriyorsunuz tariflerini yazarmisjniz
burcumasalhazal- Tubacnr0 doktorannenin bloğu var bir bakın isterseniz bende ondan esinlenip yapıyorum
Kubra3525 Tubacnr0 yogurt yumurta terbiyeli yeşil mercimek çorbası, kırmızı mercimek çorbası,yogurt çorbası,kıymalı erişteli kapya biberli yemek,şehriyeli havuçlu tavuk çorbası,brokoli karnıbahar çorbası pırasa yemegi vs daha bi çok şey varda aklıma gelenler
VERA19 Tubacnr0 Tarif dünyası köşemize de bakmanızı öneririm🌸 Sizler de tariflerinizi yayınlamamızı isterseniz; tarifinizin görseli, malzemeler ve yapılışıyla beraber beslenme@mutluanneleriz.com adresine mail atabilirsiniz💜
burcumasalhazal- Tubacnr0 benim bebişim kendi yemeği çok seviyor.ondan ona bebe bisküvisi ve pankek yapıyorum bazen yulaf ezmesi pişiriyorum içine meyve koyup yediriyorm biz 7 buçuk aylığız 8 aylık olunca ekmek kek balık pazı sarması filan yapıcam siz neler yediriyosunuz
Kubra3525 Tubacnr0 rica ederim nohutlu mücher pırasa köftesi karnabahar köftesi nohutlu püre kabaklı havuçlu mücher sulu köfte kıymalı pazı vs de yapıyorum bunlar hep 8-12 ay arası verilebiliyor
Misipisi35 burcumasalhazal- kendi mi yiyor eline mi veriyorsunuz parça parça siz mi yediriyosunuz dişleri war mi
Tubacnr0 burcumasalhazal- Yoğurt çorbası brokoli pirasa bal kabağı çorbası patatesli omlet sebzeli omlet patates yemeği ilikli çorbalar kuzu kıymalı yemek vs
Tubacnr0 Misipisi35 ben meyve veriyorum bitek elma armut ayva gibi sert şeyleri henüz blw ye cesaret edemiyorum
burcumasalhazal- Misipisi35 2 tane dişi var eline veriyorum kendi yiyor.bazen ablası küçük lokmalar yapıyor elinle alıp kendi yiyor öyle daha çok seviyor
Kubra3525 Hyry4634 😂 yok sevmedikleri var alternatif istemiş ya arkadaş ondan yazdım ay ay dergilerim var ona uygun yapıyorum bazen yiyor bazen yemiyor kandıra kandıra vermeye çalışıyorum 2 kaşıkta olsa