kkgamze Merhaba bebeğim 14 aylık bi kaç hafta önce üşüttü grip gibi oldu şimdi toparlandı fakat öksürüğü geçmiyor. Böyle durumlarda sizler neler yapıyorsunuz?
Naydin kkgamze bal sarımsak karıltırıp verebilirsiniz.çiğ sarımsak rendeleyin balın içine. Antibiyotik tedavisi oluyo. Birde baş göğüsü yumuşatıyo. Balgam varsa bol bol ılık su içirilmesi gerekiyo. Bizdede alerjik öksürük var. Asla geçmiyo havalar şu doğal ballı öksürük şurıpşarı var onlardan veriyorum öyle öyle biraz rahatlıyo. Allahım şifa versin.
Elif1010 kkgamze Bebeğim de öyleydi 18 aylık 3 hafta sürdü öksürük geçmiyor 2 hafta önce 18 ay kontrolü vardı ateş yoksa sıkıntı değil ama geçmezse haftaya film çekeli demişti doktorumuz 2 gün önce çekildi ciğerde hafif leke var dedi bebeğim hiç antibiyotik kullanmamıştı yazayım mı dedi dedim yazın o geçirecekse evde bir sürü şey denedim ama olmadı
05042021 Benm bebeğimin de öksürüğü geçmedi gittim doktora balgam yuttuğu İçin akciğerine inmiş balgamı . Önce doktora getirin ne var ne yok öğrenin sonra kendinizce bitkisel şeyler uygulayın . Hastalık bu ilerlediği zman daha kötü şeylere sebep oluyor