Mugerrr Sünnet yaptıran anneler bu kremi ne kadar süre kullandınız . 2 hafta önce oğlum sünnet oldu dikişleri daha düşmedi ve kabuk bağlayan deri biraz kaldı. Dikişler düşene kadar mı kullanmamız gerek. Bunu doktoruna sormayı unuttum.
Wanderlust Mugerrr cok uzun surmus sizinkisi biz 5gun kullandik bitince almaniza gerek yok dedi dikisler dusmeye baslamisti tamami dusmemisti biraktigimizda ama sorun yasamadik 2 haftaya kalmamisti hic dikis
Mugerrr Mlkko antibiyotikli krem ya korktum. Eşime dedim hastanede doktoruna sor diye o da çok takmadı şimdi aklıma takıldı dikişler düşene kadar kullanılıyor normalde kremler ama
Mugerrr Wanderlust ay bende korkmaya başladım antibiyotikli krem diye şimdi doktoruna ulaşmaya çalışıyorum . 12 gün kullandık kremi
Slm1122 Mugerrr ben krem bitene kadar sadece bezine sürdüm doktorumuz pipisine krem vermedi batikon verdi
Mugerrr Slm1122 12sinde sünnet olmuştu daha düşmedi çıkmış dışına ama daha düşmedi. Bu fucidin krem için bazı yerlerde 5 gün kullanılması gerek yazıyor da biz 10 günü geçirdik korktum biraz. Birde sünnet derisinin bir kısmı daha düşmedi. Elimle bakayım diyorum baktırmıyor hafif kenardan kalkık ama düşmedi.