Aysnrblghn Edaaksoy41 kullandım bir kaç ay anne sütüne ek olarak ,bir problem yaratmadı bebegimde severek içiyordu hatta sonra aptanile geçtim icmedi ya ona alıştığı için yada sevmedi
Kendineanne Edaaksoy41 ben hipp ve golden goat kullanıyorum golden goat da daha memnun kaldım yeni doğan için
Kerem1234 Aysnrblghn golden goat bn de yeni kullanıcam da memnun musunuz mukuslu kaka şikayetimiz var
Mlkko Edaaksoy41 hipp 1 ay kullandım ama memnun kalmadım çünkü çok çabuk sindirildiği için bebeğim çok çabuk acıkıyordu o yüzden değiştirdim
Edaaksoy41 Çok teşekkür ederim sevgili anneler . Kızımda inek sütü alerjisi çıktığı için çok araştırmak zorunda kalıyorum . Hangisi serisini kullanmam konusunda bilgi sahibi olan var mı
Pandispanya Edaaksoy41 40 gün kullandimccanim bagirdaklar rahatladi Edaaksoy41 evet rahqtlatti bağırsaklarını cnm 40 günde
UrasEgeBabysMom Edaaksoy41 En iyi mama diyebilirim Hipp Organik Combiotic hiç bir sorun yaşamıyorum doğduğundan beri doktor tavsiyesi ile tek kullandığım mama
mehpeyker Edaaksoy41 ben doğduğundan beri kullanıyorum. Alman markasına gözün kapalı güvenebilirsin. Sana en basit şunu söyleyeyim konuyla alakasız ama en ucuz Alman vücut kremi bile diğer ülkelerin pahalı ürünlerine bin basar. Çok disiplinliler çünkü
Edaaksoy41 mehpeyker evet öyle ablam Almanya’da yaşıyor ve getirmiş olduğu ürünler muhteşem en kötüsü bile bu markayı ablamdan duymuştum bugün birkez daha doktor tavsiyesi ile duydum
Kerem1234 Alyehus yüzünde omzunda küçük isilik var sadece çok az kaka testi verdik çıkmadı. Fistül ameliyatı olmuştu ondan dediler