Ozgeruya Defne-06 biz özel doktora gidiyoruz. Kadıköy bağdat caddesinde akgül akpinarli antony cok memnunuz. Ilk zamanlar her ay gittik artik 3 ayda 1 gidiyoruz
limonlukarpuzzz Defne-06 prof doktor Fatih Özkaragöz kendim gittim Allah razi olsun mevsim geçişlerinde nefes alamayan yatak döşek yatan beni iyilestirdi
Defne-06 Ozgeruya bebeğinizin neye alerjisi vardı acaba? Muayene ücreti nedir? Ben bebeğimin alerjisi olduğundan şüpheleniyorum. Oyğzden araştırıyorum
Ozgeruya Defne-06 çoklu besin alerjimiz vardi 7. Ayda deriden test yapıldı. Şuan ne kadar bilmiyorum ama biz 3 ay önce gittik 850 veriyorduk. Belirtiler neler acaba
Defne-06 Ozgeruya vücudunda kızarıklıklar var. Dermatolog atopik dermatit dedi. Bazen artıyor bazen kayboluyor. Sürekli nemlendiriyorum. Onun dışında arada yeşil mukuslu kaka, tekrarlayan konak ve kaşıntısı var. Kafasını cok kaşıyor.
Nisanida Defne-06 kulak arkalarina bakin benim kizimda ayni durumda bende alerji oldugumu düşünüyorum 😞 mukuslu yesil kaka kizariklil atopok cilt döküntü konak
Ozgeruya Defne-06 araştırma hastanesine randevu alabilirseniz alerji ve immünoloji bölümünede gidebilirsiniz. Evet egzemada olabilir alerjiye bağlı. Kac aylık bebeginiz