Asya03 Kızlar sleppy ve molfix kullandım pişik yaptı . Prima alayım desem çok pahalı önerebileceğiniz bez var mı ?
Buglem Asya03 sleepy kızımda da pişik yaptı bezin dokusu bana çok sert gelmişti zaten bi süre komili kullandık şuanda can bebe kullanıyoruz pişik yapmadı da ıslak mendil kullanıyorsan onu da değiştir sleepynin ıslak mendilide pişik yapıyor kızımda çünkü
Rabia88 Asya03 minnies kullanıyorum ıslak mendil kullanmıyorum pamuk ve su ile temizliyorum kızım 6 aylık
ikos58 Asya03 dogdugundan berı prıma premıum kullanıyorum cok memnunum ama ıcerısındekı zararlı kımysalları ogrenınce daha zararsız bezlerı deneyeyım dıye goon aldım ve gercekten cok begendım kesınlıkle tavsıye ederım
Nereidd Bezin ya da ıslak mendilin yaptığından emin miyiz? Bez uzun süre kalırsa ya da banyo uzun süre yapmazsa da oluyor diye biliyorum
Minikmucizemasel Tüm marka bezleri kullandım BİM’den bile alıyorum hiçbiri pişik yapmadı sık değiştirin yeter
Mommadam Bende sleepy ve molfix kullandım hala kullanıyorum bir sorun olmadi . Migrosun bezini deneyin minies o da iyi
Alpgdd Ben sleepy ve molfixten memnun kaldım. 2 no bulamayınca minies aldım. Ondan da memnunum. Pişik olmadı. Şimdi migrosta 2. Pakete %40 indirim var. Stok yaptım. Minieslerin her numarası 22 tl. Numara büyüdükçe bez miktarı azalıyor. 2 numara 60lı 3 numara 50 adet.