Busra2326 Kızlar 3 ay 17 günlğk kucaktan başka yerde durmuyor afedersiniz wcye bile eşim gelince gidiyorum anakucagına falan koyunca katılarak aglıyor bu durumu nasıl çözeriz?
tmrskbr Busra2326 bende öyleydim ilk başlarda şimdi geçti 2 ay 25 günlük bebeğim. Sürekli kucağınızda tutunca alışıyorlar bende uyanıkken keyfi yerindeyken bırakıyorum yatağına veya koktuğa. Öyle oynuyorum.
Motattisemuittur Busra2326 4 ay 1 günlüğüz kucağa almayınca ince ince bağırıyor kucağa alana kadar susmuyor kucağa aldığımızda sussa yine iyi hem kucakta olacak hem ayakta olcaz istiyor
Hande-ege Busra2326 8 buçuk aylık bebem dizimin dibinde uyurken yazıyorum ya bilen varsa beni de aydınlatsın. Mama sansalyesinde bağırıp çağırır ağlar çok uykusu var yanından kalktım döndü kalktı daha uyuyalı bir saat olmamış göZler yarı açık kontrolde .
Pelloo Busra2326 Benim bebeğim de sürekli kucak isterdi ve hala öyle 14 aylık pusette durmuyor dışarı çıkınca hep kucak istiyor. Kendilerini güvende hissediyorlar sıcaklık ve koku güven veriyor.
Sbdemir21 5 ay 5 günlükten sesleniyorum kucak isteği hiç bitmiyor. Oyun halısında veya anakucağında vakit geçireceği günleri bekliyorum bende
kelebek21 Busra2326 keşke vazgeçirmeye çalışmasan 9 ay sonra pek istemeyecek zaten kucak ve bugünleri özleyeceksin. Ben hiç indirmedim kucağımdan. Şuan 13 aylık . Arada bir gelir kucağa onun haricinde hep yürümek istiyor