deno1 Biz tadimlara geçtik ve doktor dikkat et dedi kızarıklık gördüğünde kes dedi ama ne versem yüzü kızarıyor muz verdim kızardı havuc kızardı ne verebilirim şaşırdım kaldım 😏
Merveovunc-1 deno1 alerjik bir kızarma mı bence doktora foto cek tehlikeli oluyor alerji allah korusun
Ohaezgi deno1 bizimde atopik cildimiz sadece inek sütünden çıkıyor onu da vermiyorum bazen yoğurt yediğinde çıkıyor kortizonlu krem sürüyorum
Shrr deno1 aynı durumdayım me vercem bilmiyorum, sadece alerjik mama yiyor.havur balkabagı denedım o arada yanlışıkla süt proteini içeren birsey yedım hepsi karştı , yüzü egzama çıktı geçmesını beklıyorum , tekrar yedircem, inş sadece süt alerjısıdır
Shrr deno1 aynı durumdayım me vercem bilmiyorum, sadece alerjik mama yiyor.havur balkabagı denedım o arada yanlışıkla süt proteini içeren birsey yedım hepsi karştı , yüzü egzama çıktı geçmesını beklıyorum , tekrar yedircem, inş sadece süt alerjısıdır
deno1 Merveovunc-1 zaten 5 gun falan oluyor gittik doktora tek tek dene dedi alerjik bebek olduğu için kızarıklık görürsen verdiğin şeyi kes dedi
deno1 Shrr bende öyle havuc patates verdim hangisi yapti karisti yüzü azdı sonra muz verdim baktım daha beter birbirine girdi hersey böyle 3 ay bitmez herhalde tadimlar
Shrr deno1 gercekten ne yedircem ben şaşırdım, sadece alerjik mama alıyor, anne sütüde emmeyi bıraktı, patates yedircem korkuyorum🤦♀️