sevgielif123 Arkadaşlar merhaba , 3 ay 17 günlük kızım var ona kanguru bakıyorum. Siz kullanıyor musunuz , hangisini tercih ettiniz, yardımcı olabilir misiniz ?
YgmrDru sevgielif123 kanguru değil bence siling alın daha mantıklı ben aldım chicco ama memnun kalmadım açıkçası Silingte sizde bebilte daha rahat edersiniz 🌸
Linailkay sevgielif123 solomonbaby bak canım harika bi kanguru çevremde de herkes onu kullanıyor bende aldım çok memnum
Zeliff sevgielif123 burada bir arkadaşın tavsiyesiyle borooshbaby kullanmaya başladım çok memnunum. Arabadan çok kanguruyla çıkıyoruz dışarı. Instagram’da sayfaları var oradan inceleyebilirsiniz. Hem kibar hemde kullanışlı
sevgielif123 YgmrDru taşımakta mı zorlandınız sizde , genelde hep öyle yazmışlar yorumlara. Bir bakayım dediğinize çok teşekkür ederm 🌸
sevgielif123 Sebusebu tabii ki öyle yapmak daha mantıklı ama bulunduğum yerde malesef böyle bi imkanım yok
Mariposa sevgielif123 ilk kiZimda cybex kanguru almıştım baya kullandık konforluydu 2. KiZimda sling aldım daha kolay olur diye evin içinde kullanıyoruz rahat oluyor.
YgmrDru sevgielif123 taşımaktan ziyade kanguru yapısı itibariyle bebeğin bacak v.s acıtmaması için farklı bir süngere kumaşa sahip koyuyorsunuz bebek o şekilde kalıp gibi duruyor siling öyle değil hem yumuşacık kumaşı hem de bebek daha rahat ediyor inanın ben pişman oldum bir sürü para verdiğime siling mis gibi kışın hatta silinge koyuyordum üzerine montumu giyip önümü kapatıyordum ☺️ Dışarda geziyorduk ama kanguru da bu mümkün değil yapısı itibariyle zaten kaba
Mucize_ sevgielif123 mamadus her yöne modeli aldım bence her yöne almayın yüksekliği rahatsız etti kullanamadık
Mv08 sevgielif123 aa bizimkide tam 3 ay 17 günlük 😅bizim sling vardı önceleri ona bırakydm durmuyordu bende bi daha denemedim kanguru falan dedim alıyım iş yaparken benle olur çünkü aşırı huysuz ama işte onda da durmaz diye almadım yaa
sevgielif123 Mv08 ahh ahh beni görmeden duramıyor 🤦🏻♀️😂 hem dışarda kullanabilmek için hemde evde yanımda olması için araştırıyorum ama bakalım çok çeşit var ve denemeden de olmayacak bu gidişle
Mariposa sevgielif123 sling çok rahat eger puset yada yatağında uyanıkken durmayan ve sürekli kucak isteyen bir bebekse evinn icinde tak çıkar çok kolay oluyor . Slingi dışarda da kullanabilirim diyorsanız sling daha hafif ve kullanışlı. Ben dışarda cybexi kullanıyorum .
Zeliff sevgielif123 hele minyonsa kesin borooshbaby öneririm. Ben kısa boylu olduğum için kibar bir şey arıyordum, bebeğe görede ayarlanıyor büyüklüğü, yüksekliği vs
Mucize_ sevgielif123 benim oğlum da 4 aylıkken koydum içinde kayboldu boynunu boğazını yüksekliği rahatsız etti bir kere evde deneyebildik. Altında yenidoğan aparatı da var Biraz onla yükseltince rahatlatıyor
Mv08 sevgielif123 bizimki de aynı yaa bütün gün yapışık ikiz gibiyiz hiçbişey yapamyrm onun yüzünden yA bu arada bu aralar aşırı huzursuz uykusu da değişti 4. Ay atağı olma olasılığı var mı sizce sizin bebişte var öı bi değişiklik
Zeliff sevgielif123 hayır 4 yaşına kadar kullanılabilen bir model zaten. Kızım 14 aylık hâlâ kullanıyorum dışarı çıkarken. Arabayı indirmeye üşeniyorum o daha pratik oluyor