fatma_erva Veren var mı ya ben kahvaltılarda veriyorum kolay yutkunabilmesi için kuru kuru yemesin diye ama zararlımı bi yan etkide görmedim vermeyi devam etsem mi siz veriyor musunuz yada başka ne verebilirim.
birmelekannesiiio fatma_erva verebilirsin bi sorun olmaz.. karadut özü varmış sulandırıp veriyorlarmış bende onu alcam sanada fikir olur :)
tineanigra fatma_erva portakal asitli bi meyve ben bi kere verdim fena pişik yaptı daha da vermem sizde yapmadıysa aşırıya kaçmadan verebilirsiniz onun da fazlası zarar
UcuBulunamayanBant fatma_erva benim bebeğim 6ay 1haftalik portakal suyu için erken ama doktorumuz elma havuç suyu verebilirsin dedi ben o ikisini sikiyorum onu iciriyorum.
NilAsyaMom fatma_erva ıhlamur yapın pekmezi sulandırıp verin. Portakal suyu direkt olarak bebeğin midesini yakabilir. 1 dilim portakalın zarsız kısmını delikli emziğe koyup verebilirsiniz. Limon portakal mandalina aşırı asitli meyvelerdir
Visnelivotka fatma_erva Bende veriyorum. İki üç günde bir gayet severek içiyor. 9 ay 12 günlük bebeğim.
MySunny fatma_erva meyve suları verilmiyor canım,meyvenin kendisi veriliyor. Kendiniz bile sıksanız ,ishal yapar bebekte.ayrıca asitli olduğu için pişik de yapar.o yüzden vermeyin.
Mustafatma Portakal suyunun zararı yok ki. Üzerine kaynamış ılınmış su dökün inceltin. Pat diye verirseniz tabi yapar