Hacer_yaman1 Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık sütüm yetmiyor hazır mamada vermek istemiyorum evde yapılabilecek mama var mı aynı durumda olanlar yardımcı olabilir mi ?
birmelekannesiiio Hacer_yaman1 yetmiyorsa mecbur mama Alman lazım daha çok küçük canım başka bişey verme pirinç unu veya arı mama tarzı şeyleri şuan kullanma
Meryem09 Hacer_yaman1 pirinç unu var emin ol hazır mama daha iyi. Onu yapacaksın ılıyacak yedireceksin cok uzun bir zaman dilimi. Hem mama kötü değildir mama karşıtı olmayın lütfen
mucizem3006 Hacer_yaman1 neden bu kadar mama karşıtısınız anlamıyorum bebeğim doğduğundan beri mama içiyor beni hiç emmedi istemedi,, pirinç unu yapsanız şeker zaten sağlıklı değil. Lütfen şu çocuklara eziyet etmeyin artık
Meryem09 mucizem3006 bende sizin gibiyim doğduğu günden beri mama ile besleniyor ve bazen mama karşıtları beni çok üzüyor
menekseyagmr Hacer_yaman1 3 aylık bebeğe hazır mama ve anne sütü dışında birşey vermeniz doğru olmaz o yüzden sütünüz yetmiyorsa artırmaya bakabilirsiniz olmuyorsa da mecbur hazır mama evet maddi açıdan zorlayabilir ama bebeğin bağırsaklarının zorlanması daha kötü sonuçlar doğurur
Meryem09 mucizem3006 ilk zaman çok üzülüyordum beni almıyor diye ama sonra bebeğimin sağlıklı olması benim için daha önemli ha meme almış ha mama sağlığı daha daha önemli