Merhaba kizlar çok üzgün olmakla birlikte yardımınıza ihtiyacım var. Önümüzdeki hafta çalışmaya başlamam gerekecek kamuda anasınif ogretmeniyim.Oğlum 3 ay 5 günlük planımızda suan çalışmam yoktu Eylülde diye düşünüyorduk ama işler böyle ilerledi.Eylülde olsaydı oğlum 9 aylik olacaktı babasıyla dönüşümlü bakacaktik ama şuan çok küçük o yüzden babaannesi evimize gelecek bakmak için farklı şehirlerde yaşıyoruz.Oğlum 3 ay 5 günlük doğum kilosu 2800 suan 4 bucuk kilo anne sütü ile besleniyor.Alerjiden şüpheleniyordum aslında 4 gün önce kaka da kan görmemle kesinleşti.Benim çalsima saatlerim 8:30-13:30 arası.Kendim diyetteyim ama daha alerji doktoruna randevu bulamadım.Çok şey yazdım asıl konuya geleyim.Ben alerji mamasi alıp vermek istoyorum çünkü okulda olduğum süre içerisinde sağım yapamam ki diyette olduğum içinde sütümün yetmeyeceğini düşünüyorum.Ben acaba okulda olduğum süre de mama verip geldikten sonra emzirsem sütüm kesilir mi oğluma daha hiç biberon vermedim denedim ama tutmuyo mamayi nasıl vericem kaşık biberonla da icecegini pek sanmıyorum çünkü normal kaşıkla sütümü vermeye calistigimda da içmedi bu süreçte ne yapmam gerekiyor yol gösterin bana bi de alerji mamasını rapor olmadan kendimiz eczaneden alabiliyormuyuz