Hasrette gündüzde mesela sabah ortalama 10 da uyandı beslenme alt değişimi, sonra 12’de tekrar besliyorum altını değiştiriyorum saat 2:00 gibi falan 1 saat uyuyor Bu arada yine full 2 saatte 1 emziriyorum gündüz. Onun dışında dediğim gibi 4.05 gibi yatıyor bazen 4 saat uyuyor bazen 2 saat uyuyor ama uyuyor mutlaka. Bir yere gitmedikce ve evimize ziyaretçi gelmedikçe düzenimiz aynı. Ben tamamen huyu olduğunu düşünüyorum bazı bebek uyumayı sevmiyor kesinlikle sizin gibi çok anne var uykusuzluk problemi çeken benim bebeğim aşırı uyku düşük yani maşallah diyim ama ne olursa olsun o gün çok kötü geçse de benim için gece uykusu özellikle şaşmaz babası da ben de öyleyiz galiba genetik da olabilir 😂 Ama az daha sabredin bu dördüncü ay uyku gerilemesinde düzeliyor her şey diyorlar Bir de duş olayını deneyebilirsiniz her akşam aynı saatte banyo yaptırıp da uyku rutini oluşturursanız bir de banyo yapınca rahatlıyorsa bence uyuyabilir bir de gündüzleri ne yapıyorsunuz mesela uyanık olduğu sürelerde