. İlk üç ay annemde kaldım orda doğum yaptım baby plus lüks sallanır küçük beşik var ya 😊 ondan aldık almaz olaydık. Bileydim direk park yatak alırdım. Neyse güzel sallanıyor küçük diye portatif bişey alalım dedik. Üç ay kalacağım içim annemde idare etsin yeter dedik. Evimizde büyük ahşap beşik var zaten. Neyse üç ay oldu eşimle evimize geldik ilk gece yatırdık ahşap beşiğine sık sık uyanıp durdu sallayamadım sallanması pek iyi değildi küçük beşik kadar. Neyse bebek de küçük olunca biz eski küçük beşiğe yatırdık. İçinde de reflü yatağımız vardı. Sonuç ne mi ? Bebek şu an 7 aylık hala büyük beşiğe geçemedik çünkü içinde zapt edemiyorum ayaklarını çıkarıyor aralardan dört dönüyor içinde ve uyumuyor. Gezmeye gidemiyorum sadece küçük beşiğinde yatıp sallanarak uyıyor . Geçen akşam bi arkadaşımıza oturmaya gittik ayağımda sallayayım uyusun dedim uyku saati gelmişti 8 de uyur biizmki. Ayakta asla sallanmak istemedi attı kendini ordan oraya. Sonra battaniyenin içine koyduk iki kişi salladık öyle uyudu. Ama yatırınca geri kalktı. Bi daha akşam bi yere çıkmam dedim. Millet bebeğini ayakta sallar uyutur koyar kenara ama bizimki asla uyumaz öyle. Eşimde kızıyor çocuk daha ne kdr küçük beşikte yatacak bacakları sığmıyor artık diyor. Ama ben kıyamıyorum 😂 yazın annemlere gideceğiz park beşik alacağız sallanan. Umarım ona alışır. Çünkğ bu beşiğe sığmayacak hiç 😂 İnan bende napaxğımı bilmiyorum