minnakimm Doğduğunda hep tek tarafa yan yatırdım sağlık sorunundan dolayı çok yamuk kafası düzelir mi bu bilgisi olan var mı çok üzülüyorum
Tweetyy minnakimm tecrübeli anneler yazar ustte kalsin. Ama zamanla düzeliyor diyorlar. Diger tarafa yatırın bol bol
unkurabiyesii minnakimm yan yatırma yastıkları var isterseniz onunla diğer tarafa yatırın daha küçük düzelir diye düşünüyorum. Ama yine de bi doktora götürün emin olmak için
kahvekolikk minnakimm Lucky Day Düz Kafa Yastığı Bebek Kafa Şekillendirici Yastık https://www.hepsiburada.com/lucky-day-dz-kafa-yastii-bebek-kafa-ekillendirici-yastik-p-HBCV00000RBQNJ?magaza=MakulF%C4%B1rsatlar&url_src=ios-product-detail
minnakimm Tweetyy yatırıyorum ama şimdi de yatmıyo hep alışmış sağa dönüyo tekrar ama çok üzülüyorum çok yamuk 😢
zgeayaz 6 aya kadar duzelır kafa buyudukçe yanları dolucaktır mutlaka benım bebegımde aynı sureklı saga yatıyor kafa yastıgı aldım yanlarını kıyafetlerını dürdum sabıtledım yan yatmasın dıe
alazpoyraz minnakimm ben bir uzmandan dinledim boyun kaslarinin gelişmesi ve kafa yapısının düzgün olması için tummy time egzersizleri öneriyor. Google dan bakıp yapabilirsiniz. Hiç üzülme daha çok küçük duzelir 🌸