SalihaC arkadaşlar içinizde derin dondurucu kullanan bana tavsiye verebilecek olan var mı. bosch yada uğur marka çekmeceli düşünüyorum fikirlere ve tavsiyelere açığım.
BiciNanaMusi SalihaC biz 2 gün önce aldık seg marka 6 çekmeceli bence gayet güzel 😇 fazla para vermeye gerek yok ben seg in ürünlerini beğeniyorum 👍
SalihaC Rabiays profilo nasıldır bilmiyorum. bosch diğer bütün markalara göre pahalı ve içi daha dar gbi
Tgbylmz7 SalihaC vestel kullanıyorum çevremde 3 kişidede aynı derin dondurucudan var ve herkes memnun
SalihaC Tgbylmz7 vestelin ürünlerine oldum olası güvenemedim.denemek lazım aslındada bozulursa çok kötü olur benim için
BiciNanaMusi SalihaC a101 e geliyor canım ben oradan tv sini almıştım birde çok güzel vallahi üstelik serviside çok ilgili dondurucuyu da cok beğendik bi bak derim fiyati 1200 biz kart ile aldık 11 aya böldüler 👍
omeriminannesi SalihaC evimdeki bütün eşyalarım vestel çok memnunum vestel çalışanı olduğum için indirimli diye aldık ama çok şükür iyi çıktı :)
omeriminannesi SalihaC evimdeki bütün eşyalarım vestel çok memnunum vestel çalışanı olduğum için indirimli diye aldık ama çok şükür iyi çıktı :)
Tgbylmz7 SalihaC ama sonuçta bunda kullanıcı hatası çok zor olur ve garantisi var bende sizin gibi düşünüyodum elektronik eşya şans işi biraz en pahalısınıda alsanız fos çıkabiliyo , bide ben n11 de uyguna almıştım kampanya kupon vs derken ucuza gelmişti