Toprakseyran Mehmetali28 biz arzum kullanıyoruz çok da memnunum kayınvalideme de tam 6 yıldır kullanıyor aynısını taş gibi sapasağlam ayrıca onlar çok sık kullanıyorlar
Balkizlarim Mehmetali28 arzum mistost makinesini kullanıyorum 6 sene oldu çok memnunum a101den almıştım 🌈💚
1balkizannesi Mehmetali28 https://ty.gl/2bxsb2veir ben bunu aldım Aralık’ta. 300e almıştım gayet memnunum.💕♾️
Mehmetali28 Çabuk ısınan ve çabuk soğumayan,boyut olarak da bir sonun ekmeğini alabilecek bişey bakıyorum da 😌
Ozlem2904 Mehmetali28 fakir kullanıyorum ızgara ve balık pişirme özelliğine var 2 senedr kullanıyorum çokta memnunum
Ozlem2904 Mehmetali28 hiç balık yapmadım kokar diye ama tavuk şiş çok yaptım 15dk da pisiriyo onu. Patlıcanlı kofte sarması içinde bunu kullanıyorum patlıcanları kızartmak yerine daha az yağlı ve lezzetli oluyo
Zynepumay Mehmetali28 korkmaz tostkolik boyut olarak gayet büyük evlenmeden önce de onu kullanıyorduk çok memnun olduğum için yine aynı makinayı aldım temizliği de granit olduğu için çok basit