Umay3840 Kızlar 8.30 da uyanan beebgm 3 gn once 8 sonra 7.30 sonra 7 de uyanmaya basladı bu mu uyku gerilemesi
someonex Umay3840 hayır bebeğin uykuyu reddetmesi, kısa uykular yapması, gece/gündüz uykularını uyumaması veya düzensiz uyuması uyku gerilemesi. Yani mevcut iyi giden düzenin bozulması. Bebeklerde 6:00-8:00 arası uyanma normal kabul edilir.
Umay3840 someonex o saydklarn hepsi de var canm cok zor uykuya dalıyor gndz uykusu 2 saat uyuyan bebek gttı 20 dk uyuyan bebek geldi geceleri asırı derecede uaynma ve cok zor dalma
someonex Umay3840 bizde benzer bir süreç yaşadık. Gündüz uykuları toparladı ama gece sık kalkıyor onu çözemedim. Biraz sabır göstermek lazım geçecek diye umuyorum. Gündüz ben istikrarlı bir şekilde geri uyutarak süreci yönettim. 40 dakikadan kısa uyuyunca alıp geri uyuttum. Her seferinde başarılı olmadım tabii ki ama zamanla oturdu düzen. 4 ay 10 günlük toplam 4 saat edecek şekilde 3 uyku uyuyor. Fikir olması açısından yazıyorum.
Umay3840 someonex canm emn ol bu atak 4.ayı cok sollar 9.ay atagı belki duymssndr tsk ederm fıkrn ıcn