Eee Arkadaslar 1 bucuk aylik bebegim bastan beri hep bebelac gold kullandik 2 gündür evolvia mama kullaniyoruz burda bircok yorumda evolviyanin daha iyi kilo aldirdigini okumustum bu yüzden bu mamaya gecmek istedim degistrdim Bebegim dün az kaka yapti bugünde hic yapmadi acaba kabizlik olmus olabilirmi yoksa günde 1 defa kaka yapmasi normalmi ama cok cis cok yapti
DerenGrkemYetiker Eee eğer mühendisbabayı biliyor ve takip ediyorsanız, bugünkü evolvia incelemesine bakmanızı öneririm.
Ysgll Eee mama değişiminde bağırsakları alışma sürecinde az kaka ya da yapmama oluyor benim kızım yapmamıştı sonra ki gün rahatça yaptı ama
Merveedd Eee 1 ayda 2 kilo aldırdı evolvia ve prof çocuk doktoru teyzem evolviayı önerdi aptamilden geçmiştik doğduğundan beri günde bir kakasını yapıyor
cnnkrl Eee benim bebeğim evolvia ile çok zor kaka yapmıştı hemen bırakmıştım o mamayı. Ama çoğu insan memnun. Sanırım bebekten bebeğe değişiyor canım.
Karen DerenGrkemYetiker ben hipp kullanıyorum bebeğime aptamilden geçmiştim çok memnunum ama bazen evolvia ya aklım kayıyodu şimdi sizin yazınızı okuyunca baktım bende mama incelemelerine 👍 hippe devam teşekkür ederim 😊
Berra Eee mrb bende yenı bır mamaya gectıgımde bebegım kabız oluyor sonra adapte oluyor . Evolvıada kabızlık sorunu hıc yasamadık sadece gazlarını dahada arttırdıgı ıcın degıstırmek zorunda kaldım