Csknaz Kızlar 9 aylık oğlum var gündüz uykusunda gece yatarken ayakta bile degil ille beşikte sallayarak uyuyor sallamadan nasıl uyuturum beşiğe sığmamaya başladı valla bi cagre artık
Aklimdasin Csknaz yanında yatıyorum ee ee dıyorum yüzünü okşuyorum uyuyor. Yavas yavas alıstırın büyümüş artık :)
Heymoms1010 Csknaz benimkide gündüz ayakta uyuyor uyanıyor gece de fön makinasının sesiyle beşikte sallanarak sonra da sabaha kadar emerek 🤣
MiniKaya Csknaz 15 aylık 6 ayına kdar ayakta sallandı sonra battaniyede sallandı sonra hamak salıncakta sallanıp yatıyordu 1 ay önce uyku eğitmi verdim benim oğlum kendi kendine uyuduysa bütün çocıklar uyur o kdar diyeyim benim için bu hayaldi cesaret edip başlayın
Csknaz Aklimdasin kız öyle hiç uyumaz valla cok fena hiç sakin bi cocuk degil zaten 1 ay daha yatımı sigimicak beşiğe zaten napicam diye cagre düşünmekten uyku girmiyor gözüme o kadar dert oldu ayakta bile cok uykusu gelcek öyle oda ağlaya ağlaya
Aklimdasin Csknaz benım oglanda hic sakin değildir ama oyle demeyin alışıyor zamanla 5 aylıkken destekli uyuttum pışpış yontemi uyku arkadası ile 2 ay sonra bıraktım pışpışı sadece yanına uzanıp söylüyorum. istikrarlı olun alısıyor
Ayaz_Eymen MiniKaya bisey sorcm bebeğim pütürlü yemiyor cok kötüyüm bir yönteminiz var mi 11 aylik blender gececek illaki oyle yiyor
MiniKaya Ayaz_Eymen başta alışmasıyla iilgili tamamen ama baştan ek gıdaya başlıyormuş gibi yapabilirsnz biraz püre yapın birazda haşlayıp aynı anda eline verin bir hafta sonra püre yapmayı bırakıp çatalla ezin birazını yine eline verin belki böyle bir yöntem işe yarar