2 yaş sendromu en erken kaçıncı ayda başlayabilir? 16 aylık kızım ağlayarak yazıyorum şu saat oldu kafayı yemek üzereyim 16 aydır çekiyorum bu çileyi ama daha fazla ne kadar olabilir diyodum çok daha fazlası varmış, hep inanılmaz huysuz inanılmaz ağlak inanılmaz mızmız sinirli bir bebekti gününün 24 saatini ağlayarak geçirebilir gözünden damla yaş akmaz ama kuru gürültü gün boyu uykusu yemesi içmesi üst giydirme alt değiştirme kolay olan hiçbir şeyi yok şu konuda da sorun çıkarmaz hakkını yemiyim diyebileceğim zerre birşey yok. Bütün bunlara ek son 1 haftadır bağırma eklendi avazı çıktığı kadar bağırıyor ama öyle böyle değil nasıl bir çığlıklar bir yerine birşey oldu sanıp üstüme ne bulursam geçirip aşağı inmeye çalışıyorum asansörde kahkahalara boğuluyor bunu 3 4 kez yaşadık ama nasıl bağırıyor feryat figan biri duysa çocuğu kesiyorum sanır o derece bir çığlık gecenin köründe bide, onun dışında inanılmaz bir inatlaşma bugün bi bebeğinin kıyafetini abartmıyorum 7273528285 kez değiştirdim parmaklarımı hissetmiyorum giydiriyorum bağırıp çağırıyor çıkartıyorum yine bağırıp çağırıyor giydir işareti yapıyor, ben bunla nasıl baş edeceğim gözünüzü seveyim 12 13 saat uyanık durduktan sonra güç bela uyutuyorum gecenin köründe, 1-2 saate kalkıp hayata devam ediyor gece uykusu kavramı gitti çocukta