Sare35_ Anneler meme reddini nasıl yendiniz bebeğim 9 aylik memeye karşı çok sığ olmaya başladı istemiyor ense süt gelecek ama emmedigi için sütümü getirmiyor :(
Sare35_ birtutamsac 6. Ayından beri geçmedi ki atak haftası bir türlü yani almıyor demek istiyorum ek gıda yaptı böyle bizi
gns_123 Emzirmeye devam etmek istiyorsaniz mutlaka sağım yapin. Benm 4 aylik olcak dogdugundan beri hep emmeye isteksiz surekli pozisyon degistiriyorum. Zıplayarak oynayarak emzirdigimde oluyor şırıngayla sağıp verdiğimde 🙏
Sare35_ gns_123 benimki 6 aya kadar güzel emdi ek gıda bu hale getirdi bizi illa ki ek gıda alacak ama işte çaresizim
gns_123 Sare35_ bakalm bizi ne gunler bekliyor. 6.ayda zaten hersey tadim oldugu icin meme tadim meme tadim diye ilerler ama 7 den sonra artik ögun duzeni olcak tabi korktm ister istemez ama bizimki gidaya karsi zaten negatif ac olunca bi bebek aglamaz mi yok anam yok🤤
gns_123 Zyno34 sizinki en azndan bakip guluyormus bizimkini gidiklasan gülmez emerken kafayi biryere cevirip oylece orayi izliyor bos duvar dahil 😅