Ayskem Ramazan ayı yaklaşıyorken tecrübeli annelere sormak istiyorum 7 aylık bebeğim var emziriyorum oruç tutulduğunda sütüm kesilir mi acaba ?
iki_tospik_annesiii Ayskem benim bebem 2 ay 9 günlük yeterince sütüm yok malesf onun için tutamayacağım 🥺 ama kısa doğru ek gıdaya geçince borçumu tutarım Allah izin verirse 🙏🙏
Ayskem Ek gıdaya başladım ama ne kadar yese de sürekli emmek istiyor ilk bebeğim olduğundan dolayı da bilemedim 🤷♀️
tavsaninannesi Ayskem 15 aylık ama ben tutamayacağım. Çünkü ek gıda alıyor olsa da sürekli emmek istiyor şekerim olduğu için zorlar diye tutamayacağım. İnşAllah seneye nasip olur
Birtane Vla bunu bende düşünüyorum 9 aylık bebegim var tutsam sorun olurmu bide benimki sürekli meme de hep emen bi bebek bakalım nasıl olcak denıycem bende 1 2 gün insallh bişiy olmaz
Rules Ayskem senin daha erken bence ben iki senedir tutmuyorum. Bu sene bebeğim 16 aylık tutmak istiyorum ama susuzluk etkiler mi diye düşünüyorum. Bebeğin her ne kadar ek gıdaya başlasada 1 yaşa kadar ana besin kaynağı anne sütü
Eylusunannesiii Ayskem kizim gecen yil 4 aylikti tuttum bu yilda tutacagm insallah bunyenize gore degisir deneyin dayanabilirseniz tutun☺️
Mariposa Ayskem benim kızım da 6 aylık olacak insallah tutmayı düşünüyorum, doktorumuza da söyledim. Azalmaz ama kalitesi düşer dedi. 🤷♀️
[silindi] Ayskem geçen sene oğlum 1 aylıktı mümkün değil tutamazdım bu sene tutacağım ama. Bünyeden bünyeye değişiklik gösterir siz çok istiyorsanız 1-2 gün deneyin eğer azalma olursa devam etmeyin bence
Elf95 Benimde 6 aylık olacak vende düşünüyorum bi gün tutup bi gün bıraksam mı ki diye ama korkuyorum da
marscicegi Ayskem o aylarında sütüm kesilsin kesilmesin zaten çocuk emdikce çok ciddi halsizlık yapıyordu bende .şimdi kaza ediyorum zorlamanın anlamı yok bence ,hz.Allah ruhsat vermiş,ben tutmazdim heralde 7 aylikken
Ayskem Teşekkür ederim internetten araştırdığım kadarıyla da sütün kalitesi düşüyormuş bilemedim ne kadar yemek yedirsem de meme konusunda aşırı düşkün
marscicegi Ayskem aynen öyle yine size kalmış bişey bu ben 3 gün tutmaz 1 gün tutardım 5 6 aylıkken oğlum 1 ayda 7 8 ı geçmemişti ozaman orucum
Glnizz Ayskem ben geçen sene bebeğim 4 aylıkken tutmuştum 10 gün falan tutabildim 1 gün arayla hep ama 1 kere tansiyonum düştü hasta oldum sürekli emdi dikkat etmek lazım şuan 15 aylık sorun yaşamam tutarım ek gıda olmasa zorlanırdım