Papatyammmmm Kızım 10 ay 19 günlük kızlar siz bebişlerinize cevizi nasıl veriyosunuz dişleri çıktı ama tüm vermek istemiyorum ya sulandiriyorum ya da yoğurt muz gb şeylerle veriyorum
yaprak_34 Papatyammmmm elmayı cam cam rendeden geçiriyorum içine bir çay kaşıgı pekemz bir çay kaşıgı da ceviz koyuyorum öyle yediriyorum .Bu arada cevizi robottan geçiriyorum .muza da güzel oluyor fakat muz bizde kabız yapıyor
simiyyy Pankeklerine koyabilirsiniz kek yapıp içine ekleyebilirsinix. Ben bugün hurma topu yapıp cevize batırdım robottan çektirmiştim. Yemedi ama olsun belki sizinki yer 🥲
Deletedmom5284 Robottan çekip yoğurduna katıyorum, 3 yaşına kadar taneli kuruyemiş düşünmüyorum burda geçen birinin bebeği ceviz yüzünden çok sıkıntılar yaşamıştı Allah şifa versin şimdi iyidir inşallah
Papatyammmmm Deletedmom5284 amin inşallah aynen çok sakıncalı kuruyemiş ler bende korkuyorum veririken
M-V-S868820 Bende 1 yaşından itibaren bi çay bardağı ılık süte ⅔ tane ceviz eziyorum bi çay kaşığı bal bikac tane bisküviyle karıştırip uyumadan önce yediriyom mama niyetine
Zeyno111 Papatyammmmm O dönem rendeleyip labnesine ekleyip verirdim ceviz peynirle daha faydalı diye okumuştum. Yemediğinde avokado muzun içerisine rendelerdim
Denizzz88 Papatyammmmm ben havanda eziyorum yediği şeylerin içine katıyorum mesela bu sabah pankek yaparken pankekine koydum