PINAr12 Mayo bez kullanana var mı en memnun kaldığınız marka nedir ? Kalıpları dar mı oluyor oğlum 7.200 gr 4-9 kg mi almalıyım yoksa 7-13 kg mi
NaimeYilmaz PINAr12 Kendi kullandığınız bez numarasını almalısınız. Ben prima bez 5 numara kullanıyorum. Prima mayo bez 4-5 numara aldım ve çok memnun kaldım.
Gamzeaykuteymen PINAr12 canım ben primanin aldım 3-4 yazıyo üstünde içinde 12 adet var 24 tl memnun kaldım benim oglum da 7700 kilo 4 ay 23 günlük
NaimeYilmaz tuzvelimon Hepsi şişer zaten ama ağırlaşıpta düşme, kayma olmadı. Her suyla buluşma sonrası bezini yeniledim ben üşütmemesi için. 3 gunde 2 paket bez bitirdim. Çişini de tutuyor demekki diye düşünüyorum. Hiç yapmayımı diye incelemedim bezi.
NaimeYilmaz Bu arada prima tercih etme nedenim pişik olmaması için. Siz de kullandığınız markayı tercih edebilirsiniz. Hemen hemen her mayo bez aynı bence.
tuzvelimon NaimeYilmaz ben de prima premium care kullanıyorum oğluma ama mayo bez konusunda ilk tecrübem olacak. Normal mayo aldım denize girerken onu kullanırım diye düşünüyorum çıkınca mayo bezi kullanırım diye düşünüyorum aslında suyla hiç buluşmayacak. Sadece sahilde nemi içeri çekmesin diye poposu kuru kalsın diye kullanmak istiyorum
AsilDorukAnnesi tuzvelimon Bende denize sadece mayoyla soktum havuza girmiyo girerse mayo bez kullanıcam
tuzvelimon Ozgeb havuza girmeyecek zaten 2 yaşına kadar sokmayı düşünmüyorum en az. Denize çiş yapmasında sorun yok bence. Kakasının da saati var öğlen saatlerinde denizde olmayacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ozgeb tuzvelimon ben yaptığınızı hijyenik bulmuyorum. Mayo bezler bebekler denize girerken takılsın diye var sonuçta
tuzvelimon AsilDorukAnnesi tuzlu deniz suyunu sünent sonrası doktorumuz tavsiye etti her yeri deniz suyuna dokunsun istiyorum ☺️
AsilDorukAnnesi tuzvelimon Benim oğlan 8.5 aylık çok korktu inşallah sizinki tadını çıkarır iyi tatiller ☺️
tuzvelimon AsilDorukAnnesi bakalım bizde ne olacak suyu çok seviyor diye seveceğini düşünmüştüm. Kumdan korkuyor ama tiksiniyor yani 😅
renkliruya Huggies kullandım.. Memnun kaldım.. Normal kullandığım numaradan aldım.. Oğlum suyla oynamayı çok sever ama dalgadan rahatsız oldu ilk başta.. Sonradan alıştı.. 😃
renkliruya Huggies kullandım.. Memnun kaldım.. Normal kullandığım numaradan aldım.. Oğlum suyla oynamayı çok sever ama dalgadan rahatsız oldu ilk başta.. Sonradan alıştı.. 😃