Hnde Egitime aksam uykusu ile basladik ikisinin de yataklarini ortaya cektim ve aralarina bir sandalye koydum oturdum yani ikisi de ayaga kalkinca bana dokunabilecek sekle geldik. Uyku muzigi actim iyi geceler dedim optum lambayi sondurdum. Ilk sasirdilar tabi once bi agladilar ama oyle perisan olmalik aglama degil mizmizlanma gibi hani noluyo biz boyle uyumuyorduk der gibi. Onlar mizmizlandikca ben baslarini oksadim sevdim. Ama asla konusmadim. Kizim cok cabuk uyum sağladı biraz oynadi dolasti hafif mizmizlandi bakti almiyorum koydu kafasini uyudu. Tabi bu koydu kafasini uyudu demem bi yarim saati buldu. Oglum daha direncli cikti o aglamaya basladi. Aglayinca kucagima aldim sevdim oksadim aglamasina izin vermedim sakinlesince geri koydum. O da oynadi yine aglayacak gibi oldu basini sevdim. Oyle oyle 1 saate o da uyudu. Ve gece hic uyanmadilar. Ertesi gun gunduz uykusunda ilginc bir sekilde yataga koydum ve hic mizmizlanmadilar bile oynayarak uyudular. Kizim yarim saatten 20 dkya oglum 1 saatten 40dkya dustu. Oyle oyle yaklasik 1 hafta da tam duzenleri oturdu.