Mirzan İki aylık bebeğim gündüzleri pek uyumuyor,doktor zaditen damla yazdı,ama tereddütluyum kullanan var mı? Varsa bana etkilerini söyleyebilir mi olumsuz herhangi birşey oldu mu ya da olur mu ? (Her gün günde bir defa beş damla dedi)
Esilasel Mirzan bu alerji damlası ben kullanıyorum kızıma. Astım alerjik kızım. Böyle bi saçmalık olamaz uyumuyor diye mi verdi?
Busra_1908 Mirzan kullanmadım ama kullanıldığında çocuk da zeka geriliğine sebep olduğunu söylediler tabii doktorlar daha iyi bilir ama kullanma bence
Elifinannesiiiiiiiiii Mirzan uyuması için mi verdi. Alerji ilacı o ama uykuda yapar iştah açar biz bronşiolit olduğumuzda dr verdi. Benim bebeğimde uyumazdı dr eşim uyumadığına versek olurmu dedi güldü kadın hayır vermeyin hasta olunca sadece dedi
Bebegimicin1 Mirzan ben oğlumda kullandım ama doktorun uyumuyor diye vermesi çok saçma bana alerjisi var diye verdi doktor bğyğk çocuguma vermişti 2 yaşındakşne 6 aylık oğlum şuanda 5 ayşıkken egzmaları var kasınıyor diye kaşıntısı için istemiştşm kğçğk bebeklere alerji ilacı veremem alerji uzmanına git demişti 5 aylığa verilmiyosa 2 ayşık bebeğe hiç verilmemeli bence
bombacimulayim Zaditen alerji damlası ve uyku yapma etkisi var. Yani bir ilaç sonuçta amacı uyku yapmak değil alerjen etkileri azaltmak. Yani bu ilacı amacı dışında kullanmış oluyorsunuz. Bana doğru gelmedi . Doktor değilim ama kızımın da ciddi bir uyku problemi var bu yüzden sık sık görüşüyorum doktoruyla . Asla böyle birşey söylemedi
Mirzan bombacimulayim ilaç kullanımı sevmiyorum aslında doktor yazdi biliyordur diye kendimi avuta avuta verdim çocuğuma
Nimetdogann Mirzan kızıma bronşit olduğunda verilmişti uyku yapabilir demişti doktorumuz hatta 5 günden fazla kullanma demişti
Denizbendeniz Ayni şekilde bana da uyku için verdi doktor bende baktım alerji için yazıyor doktorumuz da bilir kişiydi ama hemde 2 kere verdi
Naydin Mirzan bende kullanıyorum bence uykuda yapmıyor. Benimkide alerji nedeni ile verildi sürekli burun akıntısı var. Alerjik denildi. Amacı sdılında kullanım onu yerine papatya çayı verilebilir bence. Bebeklerin aylarına göre bana dontorum rezene çayı vermişti. Biberona çok az koyup içiriyodum. İlaçtan daha iyidir.
Mirzan Naydin alerjiden bahsetme ama bebeğimin göz ve alın çevresinde döküntü oluyor,uyku içinde bitkisel birşey var mı
mrvcoban Mirzan Bize alerji için vermişti 3 aylıktan 6 aylık olana kadar kullandık hiç doğru düzgün uyumayan bir bebekti bu damla bile fayda etmedi kullanırken kesinlikle bizde uyku yapmadı 😂
Sabirsizannecik Mirzan bnada doktor uyumuyor diye alerji ilacı yazmıştı kullanmadım eczacı günde bir damla derken doktor günde on damla demişti ilacı alıp okuyunca anladım alerji ilacı olduğunu ve asla kullanmadım ki bebeginiz çok küçük zamanla düzene girecek bunu hiç uyumayan bir anne olarak söylüyorum ne gundz ne gece uykumuz vardı çok şükür zamanla düzeldi uyuma süresi uzadı azcik daha sık dişini derim
Naydin Mirzan uyku için bitkisel çay karışımları var goodnight baybay damladı gibi. Ama ben hiç faydasını görmedim bununda. Rezene çayımın görmüştüm gaZ döneminde
Fatma8988 Mirzan bronşiolit için geniz akıntısını kessin diye verdi bize.. Aksine uyumuyor çocuk onu içince.. Uykuyla hiç alakası olmayan bir ilaç
Mirzan Çok teşekkür ediyorum değerli tecrübeniz verdiğiniz bilgiler için, bugün anasonu denedik etkisi olur dediler ve bebeğe de zararı yokmuş sizce de etkisi oluor mu deneyen var mı ;)
Berna92Z Mirzan benim kızıma alerji icn vermişti doktorumz 2 aylıkken yüzünde sirtnda ki kızarıklıklar icn evet dgru uyku yapiyo ama bunu direkt uyku icn vermesi cok saçma
Rumeysa1609 Mirzan bebegim korona oldugunda ve geniz akıntısı oldugunda kullandık hala da kullanıyor artık havalar ısınmaya bahar gelmeye başladıgı için bu aylardan başlayıp yaza kadar kullanımını öneririz demişti doktorum ve çok yakın bi tanıdık bebek hemşiresi arkadaşım. Biz genelde kullanıyoruz sadece bazen uyku yapıyor başka yan etkisi yok. Hatta 2 yaşına kadar sürekli kullananları tanıyorum. Zeka geriliği yaptıgını ilk defa duydum ve çok çok saçma geldi
Momylion Rumeysa1609 evet ya zeka geriligi ne alaka bizde iki gündür kullanıyoruz hiç mantıklı gelmedi ama tedirgin oldum yinede sonuçta alerji için birçok insan kullanıyor bunu😑
Tazeanne06- Rumeysa1609 arkadaş tamamen saçmalamış zeka geriliği yapıyo ve çoğu bebek kullanıyo mecburen türkiyenin yarısından çoğunun bebekleri zeka geriliğine sahip oldu sayesinde🤣🤣🤣
Busra_1908 Rumeysa1609 saçma geldiyse kullanabilirsiniz ben sadece duyduğumu söyledim bebeğim uyanamadigini da söylüyorlar yine size kalmış sizin tercihiniz ben duyduğum şeyi fikriniz olsun diye söylemek istedim bu kadar ben zeka geriliği olsun olmasın böyle bir ilaç kullanma taraftarı değilim bu benim fikrim..