Saykoogg Kullanan varmı varsa lütfen memnun kaldınız mı nasıl kullanılıyor ne zaman kullanılıyor yazabilir misiniz anneler deneyimlerinizi
Eylusunannesiii Saykoogg kizima kullaniyorum ben cok memnunum aninda rahatlatiyo huysuzlandiginda veriyorum gunde 3-4 adet
Naydin Saykoogg kullanıyorum bende. Kızım zor diş çıkarıyo. Rahatlatıyo bencede. Zaten tek kullanımlık paketler elinizle damaklarına sürüyosunuz okadar.
Brnily Saykoogg ben direkt paket ile ağzına döküyorum zaten rahatlattığı için görünce açıyı ağzını hemen etki ediyo çok güzel günde 6 pakete kadar ama genelde 1-2 paket iş görüyo
Gigyyy Saykoogg günde 5 6 taneye kadar veriliyor, alman papatyası var içinde uykuya geçişi de rahatlatıyor ,ağrıyı da alıyor ,toz eriyor anında ağzında zaten ,her evde olmalı bence
Umran89 Bende kullandım kızımda günde max 3 4 paket yeterli geliyordu. Çok memnun kaldım hiç problem yaşamadık.
nisaballinannesi Saykoogg 2′3 kutuyu bitirdik bakıyorum sebebsiz çok frma ağlıyor yada gece ağlıyor uykuda diş olabir diye veriyorum 5 dk içinde rahatlıyor dişi çok şişincedr günde 2-3 sefer veriyorum
Seymaemre-asya34 Kaç aylıkken başlamak gerekiyor acaba kızımda o kadar sürtüyor elimizi damağına alsam mı acaba
Ceylanergen Saykoogg evet ben kullandım 4 saatte de bir ben damaklarına döküyordum masaj yapıyordum bence faydası var canım